De speciale twee- en driewielfi­etsen van Lintech zijn bijzonder geschikt voor mensen die door ouderdom of een beperking meer comfort of steun nodig hebben. Deze gebruikers hebben vaak een duwtje in de rug nodig. Daarom kunnen alle Lintech ­fietsen uitgerust worden van elektrische trapondersteuning. Hierbij is de automatische wegrij-knop een zeer gewenst en veel gebruikt pluspunt. Mensen komen makkelijker op gang en kunnen daardoor ook makkelijker de voeten op de trappers plaatsen. De E-bikes van Lintech zijn allemaal voorzien van het welbekende Bafang systeem met voorwielmotor. Er wordt bewust geen gebruik gemaakt van midden motoren omdat dit de instap aanzienlijk verhoogd. Deze trapondersteuning biedt diverse voordelen en mogelijkheden. Zo is er keuze uit 3, 5 of 9 ondersteuningsstanden en kan het systeem d.m.v. software geheel op de wensen en mogelijkheden van de fietser afgesteld worden. De duimgashendel maakt wegrijden zonder te trappen mogelijk. Tot slot is er keuze uit verschillende de accu capaciteiten.