Driewielerfiets voor volwassenen

 

Slide 2

Driewielerfiets voor volwassenen

De driewielerfiets is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar meer stabiliteit en balans en wanneer onze lage instapfiets (al dan niet elektrisch) niet voldoende zekerheid biedt. Bij Lintech werken wij al vele jaren aan de ontwikkeling en productie van de driewielfiets of driewieler.

De Singly is met zorg ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw rijstijl en persoonlijke behoeften. Zo is onze Singly driewieler zowel stabiel als zeer gemakkelijk in gebruik. Wij maken een driewieler speciaal op maat, zodat het ook echt voelbaar terugkomt in het rijcomfort van onze driewielfiets.

Wat is de beste driewieler?

De beste driewieler is naar ons inziens de fiets die optimaal gemak en comfort biedt waar nodig. Zeker als de gezondheid het niet meer toelaat om op een reguliere tweewieler te fietsen, maar u toch graag mobiel blijft. Een driewielfiets is van nature in balans.

Bij Lintech hebben wij enorm veel aandacht besteed aan een aantal unieke punten. Zo is onze Singly Driewieler van een uiterst ruime en lage instap voorzien, door de naar beneden omgeleide fietsketting. Dit maakt het in- en uitstappen een stuk gemakkelijker. Het stuur kunt u omhoog zetten voor nog meer ruimte!

De Singly heeft een ergonomische stoel.

Daarnaast is de Singly Driewielfiets enorm wendbaar met een kleine draaicirkel en neemt hij minimale ruimte in bij stalling. De stoel is traploos instelbaar. Zo heeft u altijd de perfecte afstand tot de pedalen en het stuur.
Sommige driewielfietsen voor volwassen hebben een zadel, maar onze Singly heeft een ergonomische stoel die in veel situaties meer comfort geeft. Ook kan de stoel worden aangepast aan een actieve of juist meer ontspannen zithouding.

Deze details en meer zorgen voor een comfortfiets en een unieke “op maat” beleving. Dat maakt het in onze ogen de beste driewielfiets. Maar u kunt het zelf uitproberen en ervaren door middel van onze gratis en vrijblijvende proefrit.

Wanneer is een Driewielfiets voor volwassenen geschikt?

Er zijn verschillende factoren die meespelen en een driewielfiets geschikt maken. Soms wordt dit in overleg met arts of therapeut bekeken, maar misschien voelt u zelf al aan dat fietsen op een tweewieler niet meer mogelijk is en u wel de wens heeft om actief te blijven.

De belangrijkste reden dat mensen kiezen voor de driewieler is het extra stukje balans. Mocht je echter ook moeite hebben met de trapbeweging zelf, dan kan ook de duofiets (een driewielfiets voor 2 personen) een uitkomst zijn.

Duofiets Lintech Toogether, driewielfiets voor twee personen.

De Lintech Toogether is een driewielfiets voor twee personen.

Aanschaf van een driewieler

U kunt bij ons vrijblijvend een proefrit doen en u laten informeren. Onze experts zijn vakkundig en hebben veel ervaring met problemen die mensen ondervinden bij fietsen als gevolg van problemen met balans, ouderdom, gezondheid of een beperking. Veel van onze klanten zijn zeer tevreden en de kwaliteit betaald zich terug een stukje gemak en luxe voor uzelf en uw toegenomen mobiliteit!

De elektrische driewielfiets

De driewielfiets met trapondersteuning geeft je extra vermogen waar het nodig is. Je kunt makkelijker heuvel opwaarts en je kunt grotere afstanden makkelijker afleggen. De voorwielmotor is van hoge kwaliteit en kan worden afgesteld op 3,5 of 9 ondersteuningsstanden.
De accu is makkelijk uit te nemen via de bagagedrager.

Goed om te weten! Fietslessen vergoeding voor driewielers

Soms kan het fijn zijn om eerst weer wat vertrouwen op te bouwen en ervaring op te doen met uw nieuwe fiets. Het is goed om te weten dat verzekeraars 10 uur ergotherapie per jaar aanbieden uit het basispakket, waarmee u dus ook lessen kunt volgen in het veilig en zelfverzekerd rijden met onze Singly E driewieler.
Let wel op dat uw eigen risico aangesproken kan worden, bekijk dus goed of dit bij u het geval is.

10 Punten waarom de Lintech driewielfiets een goede keuze is

1) Op maat voor u. Niet alle driewielfietsen bieden de vele afstelmogelijkheden van de Singly of Singly E.
2) De gratis proefrit. U kunt eerst zelf ervaren hoe de fiets voor u werkt; bij u thuis, bij ons in Heeten of bij onze distributeur Pom Revalidatietechniek in Nijmegen.
3) Onze expertise. Onze experts weten als geen ander welke afstellingen voor uw persoonlijke situatie geschikt is. Iedereen is anders en de Singly Driewielfiets past zich aan u aan.
4) Nederlands kwaliteitsfabrikaat. Geen productie in verre landen, maar gewoon in Nederland gemaakt, van een oerdegelijke kwaliteit.
5) Gaat lang mee. Een driewielfiets kost meer dan een reguliere tweewieler. Onze fietsen gaan echter langdurig mee en u zult vele jaren fietsplezier hebben! Zoals veel van onze klanten inmiddels weten; dat is niet in geld uit te drukken. En u kunt altijd contact opnemen voor bijvoorbeeld een nieuwe afstelling of aanpassing mocht dat nodig zijn.
6) De instapmogelijkheden. Een uiterst ruime en lage instap, plus het verzetten van het stuur voor nog meer ruimte.
7) U zit niet op, maar ín de fiets, wat bijdraagt aan een groot gevoel van veiligheid.
8) Balans. Een driewieler die van nature in balans is en met een kleine draaicirkel wat fijn in het gebruik is.
9) Neemt weinig ruimte in; er is gedacht aan een zo compact mogelijk ontwerp.
10) Samenwerking met POM Revalidatietechniek, onze distributeur en expert in hulpmiddelen op maat. POM Revalidatietechniek is een vertrouwd gezicht op het gebied van maatoplossingen voor allerlei dagelijkse activiteiten.

We hopen u graag te zien! U kunt ons bezoeken bij onze fabriek in Heeten, de winkel van POM Revalidatietechniek in Ubbergen bij Nijmegen, of natuurlijk voor een proefrit bij u thuis.

U kunt via onderstaand formulier gelijk een proefrit boeken. Wilt u meer informatie? Ook dat kan via dit formulier of telefonisch : 0572 – 381178 .