Seniorenfiets met lage instap

De seniorenfietsen met lage instap zijn een uitkomst voor senioren die toch actief willen blijven en daarbij een hoge mate van veiligheid en gemak wensen. Ouderen hebben een verhoogd risico wanneer zijn besluiten op een normale tweewieler te stappen. De meeste ongevallen ontstaan bij het op- en afstappen. Met een seniorenfiets met lage instap hoeft u niet langer angstig te zijn wanneer u besluit er met de fiets op uit te gaan.

Als u ook wat extra ondersteuning behoeft, dan zijn onze elektrische fietsen een kwalitatief hoogwaardig oplossing. Maak gerust een gratis proefrit onder leiding van onze vakmensen!

Lintech, linbike , driewielers, fietsen, seniorenfiets, lage instap, lage instapfiets, heeten, driewieler volwassenen, trapondersteuning, singly, suelo, classic, basis, together, tandem, duofiets elektrisch, linbike, nijland cycling, tandem met elektrische ondersteuning, driewieler mindervalide, gehandicapten fiets, driewieler elektrisch, tandem elektrisch, duofiets, e-bike, fietsen lage instap dames , bejaarden, Suelo Standaard fiets, duo fiets, driewielfiets volwassenen, gehandicapten driewieler, ouderen fiets, ouderen, senioren fiets, POM revalidatietechniek, kwaliteitsfiets, fiets, fiets op maat, suelo standaard

Suelo

Probleemloos op- en afstappen en stilstaan. Dat kan dankzij de ongekend lage – en ruime! – instap van de Suelo. En door de lage positie van het zadel, kunt u makkelijk met beide voeten stevig op de grond staan.

Meer advies of informatie?
(Vrijblijvend advies op maat)