• “Zitten en toch plat met mijn voeten op de grond”

  • “Ik kan makkelijk wegrijden met de duimgashendel”

  • “Met de Suelo heb ik geen pijn in mijn knieën meer”

  • “Met de Suelo kan ik goed met mijn voeten plat op de grond”

  • “De Suelo geeft mij zoveel stabiliteit dat ik geen driewielfiets meer nodig heb”

Kom veilig de winter door met een fiets waarbij u uw voeten plat op de grond kunt zetten, terwijl u op het zadel blijft zitten. De extra ruime en lage instap zorgt voor moeiteloos op- en afstappen.

Helaas spreken wij regelmatig mensen die hun fiets te laat hebben ingeruild voor een veilige Suelo fiets. Met valpartijen tot gevolg. Merkt u dat het fietsen niet meer helemaal vanzelf gaat? Probeer dan geheel gratis en vrijblijvend de suelo uit. Voorzien van hulpmotor en automatische wegrijknop rijdt u ook nog eens moeiteloos vanuit zit weg. U bent sneller stabiel omdat u sneller op snelheid bent en niet mee hoeft te steppen.

Door de ergonomische zithouding worden uw knieën en heupen ontlast. Tevens kan deze fiets geheel voor u op maat gemaakt worden als dat nodig is.

Vul hieronder straat en woonplaats in als u kiest voor een proefrit aan huis.

NB uw gegevens zijn veilig

Inmiddels rijden er al honderden mensen tevreden rond op de unieke lage instapfiets, de Suelo E. Deze fiets is voor veel mensen een uitkomst om weer veilig en vertrouwd op pad te kunnen! Graag geven wij u ook de mogelijkheid om geheel vrijblijvend deze fiets uit te proberen en te ervaren of het voor u ook een uitkomst is.

Tijdens de proefrit zal door een ervaren adviseur van Pom Revalidatietechniek (onze distributeur) uw eisen en wensen ten aanzien van de fiets doorgenomen worden. We nemen de tijd voor u om de fiets af te stellen en rustig uit te proberen, indien gewenst in uw eigen omgeving. Veel mensen vinden het een beetje spannend om een nieuwe fiets uitproberen. Onze adviseurs zullen hier tijdens de proefrit rekening mee houden en u helpen en ondersteunen waar nodig.

Na het invullen van het formulier zal onze distributeur (Pom Revalidatietechniek) binnen enkele dagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak bij u thuis, bij Lintech (Heeten) of bij Pom Revalidatietechniek (Nijmegen). De keuze is aan u! Wij kijken er naar uit u te ontmoeten :)

Groeten van de adviseurs van Lintech

Caroline, Martine, Bart, Hans, Sanne en Vera

Ervaar tijdens de proefrit met de Suelo E:

Dat u uw voeten stevig plat op de grond kunt zetten

Dat u vanuit zittende positie weg kunt rijden

De automatische wegrijhulp met duimgashendel

De stabiliteit van de lagere zitpositie

Dat u moeiteloos op en af kunt stappen

Welke opties & maatwerk er allemaal mogelijk zijn

En hoe u weer zorgeloos kunt genieten van een fietstochtje :)

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en te helpen met veilig en comfortabel fietsen!